ADIYAMAN / MERKEZ - Mehmetçik İlkokulu

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve   Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri Kapsamında Okul Gazetemizi Yayına Hazırladık.

Ara

Çalışmaları ile kurumumuza büyük katkıları olan Müdür yardımcımız Mustafa KARATAŞ, 8 yıllık görev süresini doldurduğu için rotasyonla Ay Yıldız İlkokuluna atanmıştır. Çalışmalarından dolayı kurumumuz tarafından kendisine plaket sunulmuş olup, emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinde kendisine başarlar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü etkinliklerle kutladık.

Kas

Kızılay Haftası Kapsamında Kızılay Gönüllüleri okulumuz anasınıfı öğrencilerini ziyaret edip çanta hediye ettiler. Ziyarette Kızılay'ın tanıtımı yapıldı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Kızılay gönüllülerine bu güzel ziyaret ve öğrencilere hediyeleri için teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutladık.